24 iunie 2013

Salata de spanac cu capsune si nuca




Ingrediente:


  • 50g spanac proaspat (de preferat baby spinach)
  • 50g miez de nuca
  • 125g capsune
  • putina branza de oaie/capra (branza veche, sarata)




Mod de preparare:

  1. Se spala frunzele proaspete de spanac. Daca este spanac matur, se rup in bucatele mai mici.
  2. Se spala capsunele si se curata de codite. Se taie capsunele in sferturi.
  3. Se marunteste usor miezul de nuca, cu ajutorul unui cutit.
  4. Se pun spanacul, capsunele si nuca intr-un bol de salata si se amesteca.
  5. Se rade deasupra putina branza de oaie sau de capra.


Informatii utile:
  • Salata de spanac cu capsune si nuca nu are nevoie de nici un condiment sau dressing, ingredientele componente sunt destul de aromate, iar combinatia de gusturi este perfecta asa cum e.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu