3 ianuarie 2013

Omleta cu cartofi la cuptor

omleta cu cartofi la cuptorIngrediente:
  • 4 cartofi
  • 6 oua
  • 50-100g branza feta
  • sare
  • piper
  • boia



Mod de preparare:

  1. Se curata si se spala cartofii.
  2. Se pun intregi la fiert, intr-un vas cu apa,  timp de aproximativ 20 de minute.
  3. Se scot cartofii din apa, se scurg si se taie ca pentru cartofi wedges.
  4. Se presara sare, piper si boia dupa gust si se pun intr-o tava pentru cuptor (unsa in prealabil cu ulei de masline).
  5. Se taie branza feta bucatele mici si se presara pe deasupra cartofilor.
  6. Se dau la cuptor la foc mediu spre mare timp de 10 minute, cat se se rumeneasca usor.
  7. Se bat ouale ca pentru omleta, cu putina sare si piper dupa gust.
  8. Se toarna ouale in tava, peste cartofi, si se da la cuptor.
  9. Se lasa la cuptor aproximativ 10 minute, pana se incheaga ouale.
  10. Se serveste ca atare, cu ketchup sau muraturi alaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu