- 4 cartofi
- 6 oua
- 50-100g branza feta
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
- Se curata si se spala cartofii.
- Se pun intregi la fiert, intr-un vas cu apa, timp de aproximativ 20 de minute.
- Se scot cartofii din apa, se scurg si se taie ca pentru cartofi wedges.
- Se presara sare, piper si boia dupa gust si se pun intr-o tava pentru cuptor (unsa in prealabil cu ulei de masline).
- Se taie branza feta bucatele mici si se presara pe deasupra cartofilor.
- Se dau la cuptor la foc mediu spre mare timp de 10 minute, cat se se rumeneasca usor.
- Se bat ouale ca pentru omleta, cu putina sare si piper dupa gust.
- Se toarna ouale in tava, peste cartofi, si se da la cuptor.
- Se lasa la cuptor aproximativ 10 minute, pana se incheaga ouale.
- Se serveste ca atare, cu ketchup sau muraturi alaturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu